Eerst moet u de proefversie van de software installeren.

Als u dit niet hebt, gebruik dan de pagina Downloads of deze pagina.

Start Movavi Video Editor op en klik op Activeren op het welkomstscherm.

Anders kunt u in het menu Help de optie Software activeren selecteren.

Plak uw licentiesleutel in het juiste veld in het dialoogvenster Activering.

Als u problemen ondervindt bij het activeren van de software, moet u ervoor zorgen dat u het juiste programma en de juiste versie ervan gebruikt.

Als u geen internetverbinding hebt of een firewall gebruikt, voer dan de offline activering uit.

Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact met ons op en stuur een schermafbeelding die laat zien waar een fout optreedt.