1. Start de versie van Movavi Video Suite die u hebt.

Als u het programma niet hebt geïnstalleerd, gebruik dan de pagina Downloads of deze pagina om het installatiebestand voor uw software te downloaden.

2. Selecteer de knop Activeren rechtsonder in het programmavenster.

Merk op dat u Movavi Video Suite  ook via elke module ervan kunt activeren. Daarvoor, start een module op, bijvoorbeeld 'Video bewerken' en ga naar het menu Help - Software activeren.

Plak uw licentiesleutel in het juiste veld in het dialoogvenster Activering.

4. Als het probleem blijft bestaan, voer dan de offline activering uit.