Sommige laptops zoals Sony VAIO, Toshiba, Dell, HP, Alienware en enz., kunnen aangepaste stuurprogramma's hebben.

Daarom zou u misschien de website van de fabrikant willen controleren als de bron van de nieuwste stuurprogramma's die beschikbaar zijn.

Voor alle andere gevallen kunt u het videokaart model in Apparaatbeheer controleren.

Om het te openen, klikt u met de rechtermuisknop op de Start-knop en selecteert u Apparaatbeheer in het contextmenu, anders gaat u naar Windows Configuratiescherm - Systeem en beveiliging - Systeem.