Controleer nogmaals of alle aankoopgegevens correct zijn ingevoerd en de betalingsmedia geldig zijn (uw kaart is niet verlopen, het is toegestaan om internationale transacties uit te voeren en er is genoeg geld om de aankoop te voltooien).

Als u merkt dat de aankooppagina problemen ondervindt  met het laden of als een korting niet correct wordt toegepast, probeer dan een andere webbrowser of een incognitotabblad in de browser te gebruiken.

In het geval dat u een prijsverschil opmerk, of als uw aankoopvaluta verschilt van het origineel, neem dan contact met ons op en geef ons de originele aankooplink die u gebruikte.

Een valuta- en taalindicatie kan afhankelijk zijn van de taal van uw browser en uw IP, maar u kunt de valuta en de taal in de rechterbovenhoek van de pagina veranderen.

Houd er rekening mee dat alle betalingen worden uitgevoerd door onze eCommerce partner, 2Checkout betalingssysteem, waarmee u veilige betalingen kunt doen.

Als u andere betalingsgerelateerde vragen of problemen heeft, een factuur moet ontvangen of als u uw backup CD niet hebt ontvangen, neem dan contact met 2Checkout op.

U kunt ook op 2Checkout myAccount inloggen op https://secure.2checkout.com/myaccount/

Met 2Checkout myAccount kunt u:

- een rechtstreeks toegang tot uw online winkelgeschiedenis verkrijgen;

- details van uw bestellingen bekijken en de status van uw online bestellingen volgen;

- details van bestellingen afdrukken;

- facturen voor uw bestellingen downloaden (merk op dat facturen niet onmiddellijk beschikbaar zijn, het kan tot 10 uur duren voordat ze worden gegenereerd);

- licentiesleutels opnieuw downloaden;

- installatiebestanden van de gekochte software downloaden (enkel beschikbaar wanneer Download Verzekeringsservice geselecteerd is);

- betalingen van abonnementen beheren;

- uw persoonlijke gegevens bewerken;

- kiezen voor het automatisch invullen van formulieren voor toekomstige bestellingen met 2Checkout.