Als het programma vastloopt of er fouten optreden bij het opstarten, is het aan te bevelen om de software opnieuw te installeren.

Windows OS:

• Verwijder het programma via het Configuratiescherm > Programma's > Programma's en onderdelen.
  • Download en voer deze cleaner app uit.
  • Schakel uw antivirus en firewall tijdelijk uit.
  • Download uw programma via de volgende link en installeer het opnieuw.

MacOS:

Soms is het opnieuw installeren van een programma noodzakelijk wanneer er een technisch probleem optreedt, zoals het vastlopen bij het opstarten.

- In de Finder kies Ga > Ga naar map.

- In het dialoogvenster ‘Ga naar de map’ typ in ~/Bibliotheek

Klik op Ga.

- Open de map Preferences.

In deze map zoek naar alle bestanden die 'com.movavi' in hun naam bevatten en verwijder ze.

We raden u aan handmatig naar deze bestanden te zoeken.

- Verwijder het programma naar de Prullenmand en maak de Prullenmand leeg.

- Download het programma opnieuw met behulp van het Lostkey formulier of gebruik uw Appstore account als u het programma via Appstore hebt verkregen.

- Installeer het programma opnieuw.