- Controleer de hoeveelheid vrije ruimte op uw apparaat.

- Zorg ervoor dat u de nieuwste versie van de applicatie hebt.

- Probeer uw toepassing te verwijderen en te herstellen.

- Controleer of de video zonder titels of stickers kan worden opgeslagen.

- Als het bovenstaande heeft niet geholpen, neem dan contact met ons op.

Om snel geholpen te worden, geef ons alstublieft de volgende informatie door : uw iOS versie, uw toepassing versie, de bron van uw video (een geüploade video, een video opgenomen met uw apparaat, of een andere) en de resolutie ervan (1080p, 4K, andere). Indien mogelijk, overweeg om ons de video te sturen waarmee we het probleem kunnen reproduceren.