Een Movavi licentie, als het geen abonnement is, heeft geen tijdslimieten.

Elke activeringssleutel laat echter slechts zes activeringen toe.

Met deze zes activeringen kunt u uw Movavi software tot zes keer activeren met één activeringscode.

Dit betekent niet dat u de Movavi software op zes verschillende computers kunt installeren, maar dat u zes keren het programma opnieuw kunt installeren: ofwel op een nieuwe computer ofwel op dezelfde computer als er een herinstallatie of een hardware upgrade vereist is.

Als u het programma zes keer met succes activeert, wordt uw sleutel geblokkeerd.

In dit geval kunt u contact met ons ondersteuningsteam opnemen om de nieuwe sleutel te ontvangen.