Handmatige (offline) activering wordt aanbevolen als u geen stabiele internetverbinding heeft of als de online activering niet werkt.

U wordt gevraagd om een automatisch gegenereerde e-mail naar onze activeringsserver te sturen en vervolgens de aan u teruggestuurde informatie in te voeren in het programma dat u hebt gekocht. Hoewel een internettoegang vereist is om e-mails te verzenden, kunt u dit deel van het activeringsproces voltooien met behulp van elke computer met een internetverbinding, en niet noodzakelijk het systeem waarop u de software installeert.

Stap 1: Open het activeringsvenster

1.1 Start het Movavi programma op dat u hebt gekocht.

1.2 Kies Software activeren in het toepassingsmenu met de programmanaam.

Wanneer het toepassingsvenster actief is, bevindt het toepassingsmenu zich in de linkerbovenhoek van uw bureaublad naast het Apple-pictogram.

Stap 2: Voer uw activeringssleutel in

2.1 Voer uw activeringssleutel in of plak deze in het overeenkomstige veld in het dialoogvenster Activering.

2.2 Vink aan of selecteer de optie Offline activeren.

2.3 Klik op Activeren om door te gaan naar de volgende stap.

Opmerking: sluit de applicatie af pas als u het antwoord van onze registratierobot hebt ontvangen.
Als u het venster toch moet sluiten, zou u de bovenstaande stappen moeten herhalen.

Stap 3: Stuur een e-mail met uw activeringssleutel

Het dialoogvenster bevat de activeringssleutel die u hebt ingevoerd, plus aanvullende informatie die nodig is voor een succesvolle activering.
Om deze stap te voltooien, moet u deze informatie per e-mail naar onze activeringsserver verzenden. Als uw computer geen internetverbinding heeft, kunt u dit op elke andere computer doen, zolang u het bericht exact hebt gekopieerd.
Voeg alstublieft niets toe, bv. een handtekening, een vraag, een afbeelding.
U ontvangt een automatisch antwoord dat een registratiesleutel bevat; u moet dit in het activeringsvenster invoeren.

3.1 Klik op de knop Kopiëren om de informatie in het venster te kopiëren. Sla deze informatie indien nodig op of draag deze over naar de computer of het apparaat waarvan u de e-mail gaat verzenden.

3.2 Op de computer met een internetverbinding open uw e-mailclient en stel een nieuwe e-mail samen.
Plak de eerder gekopieerde informatie in de berichttekst en stuur deze e-mail naar reg@movavi.com. De activatieserver verifieert vervolgens uw activeringssleutel en stuurt u een automatisch antwoord met een registratiesleutel, die u moet invoeren in het activeringsvenster. U zou het antwoord van de server binnen een uur moeten ontvangen. Als u geen antwoord ontvangt met uw registratiesleutel, controleer dan uw map Spam.

Stap 4: Voer uw registratiesleutel in

4.1 Kopieer de registratiesleutel van de e-mail naar het overeenkomstige veld in het activeringsvenster.

4.2 Klik op Activeren om het activeringsproces te voltooien.