We raden u aan codecs te installeren waarmee uw video correct wordt afgespeeld.

U kunt het K-Lite Codec Pack installeren om alle populaire mediacodecs op uw computer te krijgen.

Anders, probeer een andere mediaspeler te gebruiken. U kunt een speler gebruiken die zijn eigen codecs heeft en die niet afhankelijk is van welke codecs op uw computer zijn geïnstalleerd. Voorbeelden van dergelijke spelers zijn GOM speler en VLC speler.

Als u een standaard mediaspeler verder wilt gebruiken, controleer dan welke codecs hij ondersteunt en selecteer het overeenkomstige uitvoerformaat in de exportinstellingen.

Merk op dat er in feite geen 'universeel' formaat bestaat dat alle apparaten en spelers ter wereld zouden ondersteunen.

Een van de meest gebruikte indelingen is *.MP4 gecodeerd met H.264 codec.