Er is een functie Bevroren Frame (Freeze Frame) in Movavi Video Editor die u ook kunt gebruiken om een momentopname van uw film te maken.

Plaats een positiemarkering op het frame dat u wilt opslaan, klik met de rechtermuisknop op de video op de tijdlijn en kies ‘Bevroren frame invoegen’.

Het stilstaand beeld wordt gemaakt op een tijdlijn. Dan kunt u er met de rechtermuisknop op klikken en 'Tonen in map’ kiezen.

De map met uw momentopname wordt geopend. Het wordt opgeslagen in de *.PNG-indeling in de resolutie van uw originele video.

Anders kunt u eenvoudig naar C: \ Users \% gebruikersnaam% \ Videos \ Movavi Library gaan - dit is de map waarin alle stilstaande frames worden opgeslagen.