Als u iOS hebt, volg deze stappen:

• Log in met de Apple ID die u oorspronkelijk hebt gebruikt om de app te kopen of te downloaden.
  • Ga naar de App Store en tik op Vandaag onderaan het scherm.
  • Tik circle with blue man on white backgroundof uw foto in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op Gekocht.
  • Tik op Niet op dit [apparaat].
  • Zoek de Movavi Clips app en tik vervolgens op blue cloud with arrow pointing down. De app wordt gedownload naar uw apparaat.
  • Open Movavi Clips en voeg een video of een afbeelding toe. Daarna druk op het Movavi watermerk.

Houd er rekening mee dat de interface-elementen kunnen veranderen. In geval van problemen zou u deze pagina kunnen controleren.

• Selecteer vervolgens de optie 'Herstellen' in de pop-up die u ziet.

Als u Android OS hebt, volg deze stappen:

• Open de Google Play Store Google Playop uw Android-telefoon of -tablet.
  • Zorg ervoor dat u bent ingelogd op hetzelfde account waarmee de aankoop is gedaan.
  • Tik op Menu Menuand thenMijn apps en games  and thenBibliotheek.
  • Tik op de app die u wilt installeren of inschakelen.
  • Tik op Installeren of Activeren.
  • Tik op Menu Menuand thenAbonnementen.
  • Zoek de applicatie in de lijst.

Houd er rekening mee dat de interface-elementen kunnen veranderen. In geval van problemen zou u deze pagina kunnen controleren.