1. Er moet een proefversie van de software op uw computer geïnstalleerd zijn.

Als u dit niet hebt, gebruik dan de pagina Downloads of deze pagina.

2. Start Movavi programma op en ga naar het menu Help (of Instellingen) - Software activeren.

3. Voer uw activeringssleutel in en selecteer de optie Offline activeren. Klik vervolgens op Activeren.

4. Klik in het volgende venster op Kopiëren en breng deze informatie over naar een computer of apparaat met een internetverbinding.

Houd er rekening mee dat onderaan een voorbeeld van de activeringssleutel en een voorbeeldhardware-ID worden geïllustreerd. Gebruik exact wat u ziet in uw activeringsvenster.

5. Wanneer u een toegang hebt tot internet, plak de informatie die u hebt gekopieerd naar een nieuwe e-mail en stuur deze naar reg@movavi.com. In het antwoordbericht krijgt u een registratiesleutel toegestuurd. Kopieer en breng deze over naar de computer met uw Movavi programma.

6. Keer terug naar het venster met offline activering. Als u het venster hebt gesloten, herhaal de stappen 1-3 en voer dezelfde activeringssleutel in die u eerder hebt gebruikt. Plak vervolgens de registratiesleutel in het vak “Voer de registratiesleutel in” en klik op Activeren.