Handmatige (offline) activering wordt aanbevolen als u geen stabiele internetverbinding heeft of als de online activering niet werkt.

U wordt gevraagd om een automatisch gegenereerde e-mail naar onze activeringsserver te sturen en vervolgens de aan u teruggestuurde informatie in te voeren in het programma dat u hebt gekocht. Hoewel een internettoegang vereist is om e-mails te verzenden, kunt u de verschenen informatie kopiëren en via e-mail verzenden met behulp van elke computer met een internetverbinding, en niet noodzakelijk het systeem waarop u de software installeert.

Volg verder deze instructies om de software te activeren.