Om te controleren of u het programma correct hebt geactiveerd, open het programmamenu Help, selecteer de optie 'Info' en controleer het 'Registered to' veld om te zien of u geactiveerd bent  of niet.

Houd er rekening mee dat u ook uw activeringssleutel in dit venster kunt zien in plaats van het 'Registered to' veld. Dit kan nuttig zijn als u uw licentie naar een nieuwe computer moet verplaatsen en uw activeringssleutel niet meer weet.