Als u een iOS-apparaat hebt:

Videoformaten

• H.264 video tot 4K, 30 frames per seconde, High Profile-niveau 4.2 met AAC-LC audio tot 160 Kbps, 48 kHz, stereo-audio in .m4v, .mp4 en .mov bestandsindelingen (Voor iPhone X / 8 / 7 / 6s / 6s Plus)
  • H.264 video tot 1080p, 60 frames per seconde, High Profile-niveau 4.2 met AAC-LC audio tot 160 Kbps, 48 kHz, stereo-audio in .m4v, .mp4 en .mov bestandsindelingen (Voor iPhone X / 8 / 7 / 6s / 6s Plus / 5s)
  • MPEG-4 video tot 2,5 Mbps, 640 x 480 pixels, 30 frames per seconde, Simple Profile met AAC-LC audio tot 160 Kbps per kanaal, 48 kHz, stereo-audio in .m4v, .mp4 en .mov bestandsindelingen
  • Motion JPEG (M-JPEG) tot 35 Mbps, 1280 x 720 pixels, 30 frames per seconde, audio in ulaw, PCM stereo-audio in .avi bestandsindeling

Beeldformaten

Indeling

Bestandsnaamextensies

Portable Network Graphic (PNG)
.png
Tagged Image File Format (TIFF)
.tiff or .tif
Joint Photographic Experts Group (JPEG)
.jpeg or .jpg
Graphic Interchange Format (GIF)
.gif
Windows Bitmap Format (DIB)
.bmp or .BMPf
Windows Icon Format
.ico
Windows Cursor
.cur
XWindow bitmap
.xbm

Audioformaten

• AAC (Bitrates 8 tot 320 Kbps)
  • HE-AAC
  • Beschermde AAC (gebruikt voor DRM-kopieerbeveiliging in de iTunes Store)
  • ALAC (Apple Lossless)
  • MP3 (bitrates 8 tot 320 Kbps)
  • MP3 VBR (variabele bitsnelheid)
  • AA (Audible-formaten 2, 3, 4) / Audible Enhanced Audio / AAX / AAX +
  • WAV
  • AIFF

Als u een Android OS-apparaat hebt:

Video codecs en indelingen

• H.263 (3GPP (.3gp), MPEG-4 (.mp4))
  • H.264 AVC Baseline Profile (BP) (3GPP (.3gp), MPEG-4 (.mp4))
  • H.265 HEVC voor de invoer (MP4 (.mp4))
  • VP8 (WebM (.webm), Matroska (.mkv, Android 4.0+))
  • VP9 (WebM (.webm), Matroska (.mkv, Android 4.0+))

Beeldformaten

• BMP (.bmp)
  • GIF (.gif)
  • JPEG (.jpg)
  • PNG (.png)
  • WebP (.webp)

Audioformaten

Enkel MP3 (.mp3), mono / stereo 8-320 Kbps constante (CBR) of variabele bitsnelheid (VBR)