Eerst moet u de proefversie van de software installeren.

Als u dit niet hebt, gebruik dan de pagina Downloads of deze pagina.

Automatisch (online) activeren is de snelste en eenvoudigste manier om uw Movavi software te activeren wanneer uw computer is verbonden met het internet. Wanneer uw computer geen betrouwbare internetverbinding heeft, of wanneer u problemen ondervindt met online-activeren, zie de sectie offline activeren.

Stap 1: Open het dialoogvenster Activering

1.1 Open het Movavi programma dat u heeft aangeschaft.
1.2 Kies in het menu Toepassing Software activeren.

Het volgende dialoogvenster verschijnt:

Stap 2: Voer uw activeringssleutel in

2.1 Voer uw activeringssleutel in het desbetreffende veld van het dialoogvenster Activering in.
2.2 Klik op Activeren om het activeringsproces te voltooien.

U ziet nu een bericht dat bevestigt dat de software is geactiveerd. Klik op OK om het activeringsproces te voltooien en het dialoogvenster Activering te sluiten.

Wanneer online activeren mislukt, probeer dan het volgende:

• Controleer of de activeringssleutel correct is ingevoerd en is bedoeld om te worden gebruikt met het programma dat u activeert.
  • Selecteer de optie Offline activeren en activeer uw software offline.