Wij accepteren Visa / MasterCard / American Express kredietkaarten.

U kunt uw volledige creditcardnummer veilig invoeren via onze beveiligde server die alle ingediende informatie codeert.

Naast kredietkaarten accepteren wij PayPal, iDeal, UnionPay, bankoverschrijvingen, automatisch incasso (SEPA Direct Debit), en SOFORT Banking.

Op de betalingspagina kunt u de juiste betaalmethode kiezen.

Er worden er aanwijzingen verstrekt nadat u uw bestelling volledig hebt ingediend.

Houdt u alstublieft er rekening mee dat als u een bankoverschrijving gebruikt, duurt het meestal 3-5 dagen voordat de betaling is verwerkt.

Nadat de betaling is verwerkt, ontvangt u de activeringscode voor het programma.

Als de bestelling als voltooid is bevestigd maar u uw activeringscode niet hebt ontvangen, raadpleegt u dit artikel.