We waarderen al onze klanten en proberen hun ervaring zo genietbaar mogelijk te maken door precies te leveren wat ze nodig hebben. Daarom zijn er voor al onze programma’s proefversies beschikbaar met volledige functionaliteit. Vergeet niet om de beperkingen van proefversies te lezen op onze website, probeer het programma van uw keuze en bekijk uw resultaten zodat u een doordachte aankoopbeslissing kunt maken.

Merk op dat we geen terugbetaling aanbieden onder de volgende omstandigheden:

• u bent niet tevreden over de functies (of het gebrek aan functies) die beschreven worden op onze website en beschikbaar zijn bij de proefversie
  • u veranderde van gedacht en wenst het programma niet langer aan te kopen
  • u hebt het programma niet langer nodig
  • u bent niet tevreden over het programma
  • u vindt een bepaalde functie die u wou niet terug
  • u vond een programma dat u beter vindt nadat u dit programma aankocht

U kunt tot 30 dagen na aankoop een terugbetaling vragen als u een van de volgende problemen ondervindt met het programma of het aankoopproces:

1) Het programma heeft een aanhoudend technisch probleem dat ons support team niet kan oplossen.
Als u een technisch probleem ondervindt met het programma moet u contact opnemen met ons support team en een gedetailleerde beschrijving, schermopnames van het probleem en mogelijk bijkomende gevraagde informatie leveren. Wanneer u de gevraagde informatie niet geeft zal uw aanvraag tot terugbetaling afgewezen worden. Als uw probleem niet binnen 30 dagen opgelost wordt door het support team kunt u een aanvraag tot terugbetaling indienen.

2) U kocht per ongeluk twee keer hetzelfde programma.
Als er binnen 14 dagen twee bestellingen voor hetzelfde programma geplaatst werden kan een van de bestellingen volledig terugbetaald worden. Lever in dit geval uw bestelnummer of transactie-informatie voor beide bestellingen.

3) Uw maandabonnement werd per ongeluk vernieuwd.
Als uw maandabonnement niet op tijd geannuleerd werd en tegen uw wil vernieuwd werd, kunt u binnen de 14 dagen na de hernieuwing een terugbetaling vragen van het te veel betaalde bedrag. Merk op dat enkel het bedrag voor de laatste maand kan terugbetaald worden.

4) U ondervond problemen bij het activeren die niet tijdig opgelost werden.
Als u een probleem ondervond bij het activeren van het programma en ons support team niet binnen de 24 uur kon antwoorden op uw vraag komt u in aanmerking voor een terugbetaling.

Merk op dat de informatie hierboven enkel van toepassing is indien u rechtstreeks aankocht via de website van Movavi. Gebruikers die onze producten aankochten via een winkel of een online partner moeten contact opnemen met de verkoper betreffende het terugbetalingsbeleid van toepassing.

Alle fysieke media (zoals cd of dvd) die na aankoop naar u verzonden werd komt niet in aanmerking voor een terugbetaling.