De licentie voor Movavi producten is niet beperkt in tijdsduur tenzij het een abonnement is.

Dit betekent dat u de gekochte versie van een product zolang kunt gebruiken als u wilt en zolang uw computer waarop u het gebruikt aan de oorspronkelijke systeemvereisten voor dit programma voldoet.

Als u de licentie voor een Movavi product koopt, hebt u recht op gratis minor updates binnen de gekochte versie.

Upgrades van versie naar versie worden betaald.

De upgrades van versie naar versie zijn nooit verplicht om te kopen, u kunt de versie die u hebt gekocht, blijven gebruiken en de update meldingen in het programmamenu uitschakelen.

Als u de licentie binnen 30 dagen vóór de release van de nieuwe versie hebt aangeschaft, neemt u contact met ons op.