Wij hebben verschillende handleidingen die beantwoorden de meeste vragen die naar voren komen tijdens het gebruik van de Movavi software.

Gebruikershandleidingen bevatten een overzicht van functies, systeeminstellingen en interface kenmerken. Momenteel zijn deze handleidingen helaas enkel in het Engels beschikbaar.

>> Ga naar onze handleidingen

Videogidsen visualiseren specifieke gebruiksgevallen.

U zult vinden hoe u video's kunt maken en bewerken, hoe u onze Video Converter gebruikt, hoe u afbeeldingen bewerkt, hoe u video's van uw scherm opneemt en nog veel meer.

U bent meer dan welkom om zich te abonneren op ons YouTube kanaal om alle laatste updates niet te missen.

>> Ga naar ons YouTube kanaal

Snelle How-to's op onze website geven u praktische instructies voor het gebruik van onze programma's.

U zult vinden hoe u streaming video kunt opnemen, hoe u de grootte van uw bestand kunt aanpassen of hoe u een film kunt monteren, zelfs als u zojuist een proefversie van de software hebt gedownload en geïnstalleerd.

>> Ga naar How-to's

Programma kiezen

Als u op zoek bent naar een specifieke functie en wilt weten welk product dit ondersteunt, kunt u dan

>> De vergelijkingstabel raadplegen