De video's en afbeeldingen kunnen worden bewerkt enkel als ze zich in uw map Photos / All Photos of Photos / Videos bevinden.

Zorg ervoor dat de video die u wilt toevoegen, zich in uw iOS Photos app of Android OS Galerij bevindt.

Als het er niet is, bijvoorbeeld wanneer het zich in de map van een andere toepassing bevindt, is het waarschijnlijk dat de video niet zichtbaar is voor Clips.

Als een oplossing kunt u uw video naar Galerij verzenden via AirDrop (voor Mac OS-gebruikers), via een messenger, een e-mail of een andere methode naar keuze.