Handmatig (offline) activeren wordt aanbevolen wanneer u geen stabiele internetverbinding heeft of wanneer online activeren niet werkt.

We vragen u om een automatisch gegenereerde e-mail naar onze activeringsserver te sturen en de informatie die u terugkrijgt in te voeren in het programma dat u heeft gekocht. Hoewel een internetverbinding is vereist om e-mails te versturen, kunt u dit deel van het activeringsproces op iedere computer uitvoeren die over een internetverbinding beschikt, het hoeft niet het systeem te zijn waarop u de software installeert.

Stap 1: Open de wizard Activering

1.1 Open het Movavi programma dat u heeft aangeschaft.
1.2 Open het menu Help en selecteer Software activeren. De wizard Activering wordt geopend.
1.3 Klik op Volgende.

Stap 2: Voer uw activeringssleutel in

2.1 Voer de activeringssleutel in die u heeft ontvangen bij de aanschaf van uw Movavi software, of plak deze in het desbetreffende veld van de wizard Activering.
2.2 Selecteer Offline activeren.
2.3 Klik op Volgende.

Stap 3: Stuur een e-mail met uw activeringscode

De volgende pagina van de wizard Activering toont de activeringssleutel die u heeft ingevoerd, samen met extra informatie die nodig is om uw software met succes te activeren. Om deze stap te voltooien dient u deze informatie via e-mail naar onze activeringserver te sturen. Wanneer uw computer niet verbonden is met het internet, kunt u dit doen vanuit iedere willekeurige computer, zolang u het bericht exact heeft gekopieerd.

U ontvangt een automatisch antwoord met een registratiesleutel; deze moet u vervolgens invoeren in het venster van de wizard Activering.

3.1 U moet de informatie eerst opslaan voor later, wanneer u de e-mail verstuurt. Klik op Kopiëren om de informatie te kopiëren of klik op Opslaan om het als tekstbestand op te slaan.

3.2 Wanneer u over een internetverbinding beschikt, gebruik dan uw e-mail-client om een bericht aan te maken. Plak de informatie die u heeft gekopieerd vanuit de wizard Activering in het berichtvak van deze e-mail. Stuur de e-mail naar reg@movavi.com.

Om snel een antwoord van de activeringserver te krijgen, zorg ervoor dat u geen informatie in het berichtvak wijzigt.

Nadat uw informatie is verwerkt, ontvangt u binnen een uur een e-mail met uw registratiesleutel. Wanneer u geen antwoord met uw registratiesleutel ontvangt, kijk dan in uw map met ongewenste e-mail (spam/updates).

Stap 4: Voer uw registratiesleutel in

4.1 Kopieer de registratiesleutel vanuit de e-mail in het bijbehorende vak in de wizard Activering.
4.2 Voer uw registratienaam in het desbetreffende veld in.
4.3 Klik op Volgende om de informatie te versturen.

Wanneer u alle informatie correct heeft ingevoerd, ziet u een bevestiging dat de software met succes is geactiveerd. Klik op Voltooien om het activeringsproces te voltooien en de wizard Activering af te sluiten.

Als dit probleem zich blijft voordoen, raadpleeg dan dit artikel.