Movavi producten hebben een licentie per computer, en niet per gebruiker, site of bedrijf.

Dit betekent dat een Movavi programma op één computer kan worden geïnstalleerd.

Indien nodig kunt u het programma van uw huidige computer verwijderen en met dezelfde licentiegegevens op een andere computer installeren.

Als u de software zowel op uw desktop als op uw laptop wilt installeren, moet u twee licenties aanschaffen, elke voor het juiste besturingssysteem.