Allereerst moet u het installatiebestand downloaden van onze website of via de link in de e-mail met de activeringscode.

Hier vindt u de links naar installatiebestanden van alle versies van Movavi programma's (meestal hebt u de nieuwste versie nodig):

Movavi producten downloaden

Start het gedownloade bestand op vanuit uw downloadmap of de sectie Downloads van uw browser (Ctrl + J).

Installatiebestanden hebben meestal zo een naam: "MovaviProductNaam.dmg".

Als u het uitvoert, wordt er een klein venster weergegeven.

Dubbelklik op het pictogram erbinnen:

Volg daarna de volgende stappen om het programma te installeren:

1. Klik op Doorgaan op het eerste scherm

2. Controleer de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op Ga door

3. U wordt gevraagd of u akkoord gaat met de voorwaarden, klik op Akkoord

4. U kunt vervolgens de installatiemap wijzigen of gewoon op Installeren klikken.

5. Voer uw account wachtwoord in en klik op Installeer.

6. Wacht tot de installatie is voltooid

7. Klik op Sluit

Nadat de installatie is voltooid, kunt u het programma opstarten via Finder > Toepassingen.