Dit kan betekenen dat u een Windows OS programma op uw Mac probeert te installeren.

Als u het Mac installatiebestand niet hebt, download het hier.

Als u het product in de afgelopen 30 dagen hebt gekocht, neem dan contact met ons op voor de vervanging van de licentie.

Merk op: in dit geval wordt de vorige licentie permanent geblokkeerd.

Als u de licentie eerder hebt aangeschaft en nu naar een ander besturingssysteem bent overgestapt, kunnen wij uw licentie met korting vervangen.