Om de software van de ene naar de andere computer over te zetten, moet u het installatiebestand kopiëren of opnieuw downloaden, op de andere computer uitvoeren en het programma nog een keer registreren.

U kunt ook de toegang tot uw software krijgen door dit formulier in te vullen als het product via movavi.com was gekocht.

Met de licentie kunt u zo vaak als u wilt het programma opnieuw installeren of van de ene naar de andere computer overzetten (mits hetzelfde besturingssysteem).

Aangezien elk Movavi product een licentie per computer heeft en niet per gebruiker, site of bedrijf, moet u eerst het programma van de vorige computer verwijderen.

Elke activeringssleutel laat zes activeringen toe. Als u het programma zes keer hebt geactiveerd, wordt uw sleutel geblokkeerd en kunt u hem niet meer gebruiken. In dit geval stuurt u alstublieft een aanvraag voor een nieuwe activeringssleutel naar supportnl@movavi.com.