Bepaalde Movavi programma's hebben een abonnementsplan.

Uw abonnement wordt aan het einde van elke abonnementsperiode verlengd en uw creditcard wordt automatisch belast, tenzij u uw abonnement vóór de verlengingsdatum opzegt.

Om het abonnement op te zeggen, kunt u contact opnemen met ons Support Team of de onderstaande stappen volgen:

1. Log in op uw 2Checkout myAccount (voormalige Avangate). U vindt de link in de bevestigingsmail na de aankoop van het product.

2. Eens u ingelogd bent, ziet u de bestelinformatie in de myAccount - 'Orderoverzicht'.

3. Zoek het Movavi programma - Abonnement. Klik op het menu ‘Bestelgegevens bekijken'.

4. Klik op 'Automatische verlenging stopzetten'. U wordt gevraagd om de annulering te bevestigen. Zorg ervoor dat u op de 'Auto-verlenging stopzetten' klikt.

Mogelijk wordt u gevraagd om de reden op te geven.

Maakt u zich geen zorgen - deze informatie is vertrouwelijk.

Nadat u dit hebt gecontroleerd en bevestigd, wordt uw abonnement geannuleerd.

U kunt dit in het tabblad 'Mijn producten' controleren.

Als u besluit om contact met Movavi Support op te nemen, overweeg dan om minimaal 3 dagen voordat uw abonnement wordt verlengd, te schrijven om de verdere verlenging te voorkomen.

Als u via een andere e-mail schrijft, geef dan uw e-mailadres gebruikt om de aankoop te doen of een bestelnummer op.

Als u geabonneerd bent op Movavi Clips voor iOS of Android OS raadpleeg dan dit artikel.

Als u uw Movavi-abonnement via de Appstore hebt genomen, raadpleeg dan dit artikel.