Als u een abonnement op een Apple apparaat hebt:

1. Ga naar Instellingen > [uw naam] > iTunes & App Store.
  2. Tik op uw Apple ID bovenaan het scherm.
  3. Tik op Toon Apple ID. Mogelijk moet u uw Apple ID verifiëren.

4. Tik op Abonnementen.

5. Tik op het abonnement van Movavi Clips.

6. Gebruik de opties om uw abonnement te beheren. U kunt een ander abonnement kiezen of op ‘Abonnement annuleren’ klikken om uw abonnement op te zeggen. Als u opzegt, wordt uw abonnement op het einde van de huidige factureringsperiode stopgezet.

Houd er rekening mee dat deze informatie over het abonnement is overgenomen uit het Apple Support Knowledge Base artikel omdat het abonnement via Appstore wordt gefactureerd.

De interface kan na een tijdje veranderen, en als de bovenstaande informatie niet op u van toepassing is, raadpleeg dan dit artikel.

Als u een abonnement op een Android apparaat hebt:

Een abonnement opzeggen

1. Open de Google Play Store-app Google Playop uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op Menu Menuand thenAbonnementen.
  3. Tik op het abonnement dat u wilt opzeggen.
  4. Tik op Abonnement opzeggen.
  5. Volg de instructies op het scherm.

Belangrijk: Uw abonnement wordt niet automatisch stopgezet als u een app verwijdert. U moet uw abonnement opzeggen om uw abonnement te beëindigen. Als u de app verwijdert zonder het abonnement op te zeggen, worden er nog steeds kosten in rekening gebracht. Als een app waarvoor u een abonnement heeft gekocht, wordt verwijderd van Google Play, wordt uw toekomstige abonnement automatisch opgezegd, maar worden de kosten voor eerdere abonnementen niet terugbetaald.

Toegang nadat u uw abonnement heeft opgezegd

Wanneer u uw abonnement opzegt, blijft u toegang houden tot het abonnement gedurende de rest van de periode waarvoor u al heeft betaald.

Houd er rekening mee dat deze informatie over het abonnement is overgenomen uit het Google Knowledge Base artikel.

De interface kan na een tijdje veranderen, en als de bovenstaande informatie niet van toepassing is op wat u op uw apparaat ziet, raadpleeg dan dit artikel.