Als een geregistreerde gebruiker van ons product heeft u recht op gratis minor updates binnen één versie van het programma.

Als u een melding hebt ontvangen over een beschikbare update, klikt u op de installatie aanbieding, downloadt u het installatiebestand en volgt u verdere aanwijzingen in het installatieprogramma.

Houdt u alstublieft er rekening mee dat de upgrades van de ene versie naar de andere afzonderlijk worden betaald.

U kunt de upgrade meldingen ook uitschakelen in het menu ‘Instellingen’ of ‘Voorkeuren’ van uw product.

Echter, kunt u een major upgrade met korting krijgen.

Volgens ons Upgradebeleid wordt er een gratis upgrade naar de nieuwe versie van een Movavi programma aangeboden aan de klanten die de vorige versie van het programma binnen 30 dagen vóór de release van de nieuwe versie hebben gekocht.

In dit geval neemt u alstublieft contact met ons op om een nieuwe versie gratis te krijgen.