Controleer uw invoerbestanden voordat u ze opslaat – speel het gehele project af in de Video Editor om te controleren of video en audio oorspronkelijk gesynchroniseerd zijn.

Als het synchronisatieprobleem al in het programmavoorbeeldvenster verschijnt, sluit dan alle andere programma's, desync kan het resultaat zijn van een hoge systeembelasting.

Als het synchronisatieprobleem enkel in de uitvoervideo verschijnt, probeer het volgende:

• Start Movavi Video Editor op.
  • Selecteer in het applicatiemenu Instellingen - Voorkeuren.
  • Op het tabblad Versnelling vink deze twee vakjes uit (indien beschikbaar): 'Intel hardware acceleratie inschakelen', 'NVENC hardware acceleratie inschakelen' en druk op OK.
  • Start het programma opnieuw op en probeer uw project weer op te slaan.

Als u uw project in het AVI of MP4 formaat hebt opgeslagen, probeer uw project met andere videocodecs op te slaan:

• Klik op de knop Exporteren in de rechterbenedenhoek van de Editor. Het venster met de exportinstellingen wordt geopend.
  • Scroll door het keuzeveld met verschillende indelingen en kies dezelfde indeling die u hebt gebruikt, maar met een andere codec.
  • Probeer opnieuw uw project op te slaan.