NVIDIA biedt twee soorten hardware versnellingstechnologieën - NVCUVENC voor oudere videokaarten- en stuurprogrammaversies en NVENC voor de nieuwere grafische kaarten- en stuurprogrammaversies.

NVCUVENC technologie wordt ondersteund in stuurprogramma revisies tot 337.88.

NVENC technologie wordt ondersteund in stuurprogramma revisies vanaf 340.52.

Movavi Video Converter 15 ondersteunt geen NVENC, enkel NVCUVENC. Hetzelfde geldt voor de oudere versies van de converter.

Movavi Video Converter 16, Movavi Video Editor 12 en Movavi Screen Capture 8 en hoger ondersteunen geen NVCUVENC, enkel NVENC.

Hetzelfde geldt voor de nieuwere versies van de converter / editor / schermrecorder.

Als u NVIDIA hardware versnelling in eerdere versies van Movavi producten wilt inschakelen, kunt u proberen het stuurprogramma 337.88 voor uw videokaart te installeren.

Om NVIDIA hardware versnelling in de nieuwere versies van de converter / editor / schermrecorder in te schakelen, installeer het nieuwste beschikbare stuurprogramma voor uw videokaart.

Let op: NVIDIA mobiele videokaarten (met de 'M'-letter aan het einde van de modelnaam) kunnen niet worden gebruikt om NVIDIA hardware versnelling in onze software in te schakelen vanwege verschillen in architectuur.