1) Een standaard dvd schijf bestaat uit *.IFO, *.BUP en *.VOB bestanden.

In tegenstelling tot de rest bevatten *.VOB bestanden de feitelijke videogegevens.

Soms, vanwege bestandscodering of andere problemen, herkent de Movavi software  de dvd structuur niet. In dit geval kunt u eerst de VOB bestanden naar een map op uw harde schijf kopiëren.

Daarmee  kan het probleem tijdens het toevoegen van de VOB bestanden aan Movavi Video Converter opgelost worden.

2) Controleer of de dvd geen kopieerbeveiliging heeft.

3) Controleer nogmaals of het dvd bestand niet beschadigd is.