Allereerst bevestigen wij dat u uw project gemaakt in Movavi Video Editor of Movavi Video Editor Plus kunt exporteren als u Movavi Video Suite koopt, omdat Movavi Video Editor Plus is een module ervan.

Om uw project in Movavi Video Suite te exporteren, start het programma op en open de module Video bewerken. Kies in het hoofdmenu Bestand - Project openen en vind uw project op de computer.

Projecten van Movavi Video Editor zijn standaard opgeslagen in C: \ Gebruikers \ <Gebruikersaccount> \ Videos \ Movavi productnaam \ Projecten.

Wat projecten van Movavi Video Suite betreft, worden deze standaard opgeslagen in C: \ Gebruikers \ <Gebruikersaccount> \ Videos \ Movavi Video Suite \ Projecten.

Als het probleem met uw project blijft bestaan, neem contact met ons op zodat wij het verder kunnen onderzoeken.