Dit hangt af van het apparaat waarop u uw video wilt bekijken en van uw oorspronkelijke videoresolutie.

Technisch gezien kunt u naar een hogere resolutie converteren, maar de uitvoervideo kan vervormd zijn omdat de informatie over kleuren voor de extra pixels te kan nergens vandaan komen.

Voor de conversie van HD /Full HD video's en het bekijken ervan op de computer raden we u aan het juiste formaat te gebruiken uit de lijst met indelingen voor HD of 4K videos: elk formaat met een resolutie van 4K, 1080p of 720p.

Als u deze video op een draagbaar apparaat gaat bekijken en de bestandsgrootte laag wilt houden, kies de juiste apparaatindeling in de lijst met indelingen voor Apparaten.

Voor sociale media, bv. YouTube, typ de naam van de sociale media in de zoekbalk en selecteer de bijbehorende indeling.

Als u de video op uw dvd-speler wilt bekijken, kunt u één van de indelingen uit de lijst met dvd-compatibele videoformaten selecteren: PAL- of NTSC-compatibel formaat.

We raden u aan de bijbehorende How-To uit onze stapsgewijze handleiding te bekijken.