U hoeft niet opnieuw te betalen om de gekochte versie van het product te gebruiken.

Om uw persoonlijke activeringsinformatie te ontvangen, volgt u deze link.

Anders kunt u contact met ons ondersteuningsteam opnemen en de volledige en juiste informatie verstrekken die u hebt gebruikt om uw bestelling te plaatsen: exact e-mailadres, achternaam, voornaam, bestelnummer.

Houdt u alstublieft er rekening mee dat als uw aankoop niet via Movavi Store is gedaan, zou u contact moeten opnemen met de winkel waar u de aankoop hebt gedaan.

Als de aankoop met Amazon is gedaan, controleer dan uw Games and Software Library.

Houdt u alstublieft er rekening mee dat als u naar een ander besturingssysteem migreert (bijvoorbeeld van Windows OS naar MacOS), is het verkrijgen van een andere licentie vereist.