Soms is het opnieuw installeren van een programma noodzakelijk wanneer er een technisch probleem optreedt, zoals het vastlopen bij het opstarten.

- In de Finder kies Ga > Ga naar map.

- In het dialoogvenster ‘Ga naar de map’ typ in ~/Bibliotheek

Klik op Ga.

- Open de map Voorkeuren.

In deze map zoek naar alle bestanden die 'com.movavi' in hun naam bevatten en verwijder ze.

We raden u aan handmatig naar deze bestanden te zoeken.

- Verwijder het programma naar de Prullenmand en maak de Prullenmand leeg.

- Download het programma opnieuw met behulp van het Lostkey formulier of gebruik uw Appstore account als u het programma via Appstore hebt verkregen.

- Installeer het programma opnieuw.