Allereerst moet u het installatiebestand downloaden van onze website of via de link in de e-mail met de activeringscode.

Hier vindt u de links naar installatiebestanden van alle versies van Movavi programma's (meestal hebt u de nieuwste versie nodig):

Movavi producten downloaden

Start het gedownloade bestand op vanuit uw downloadmap of de sectie Downloads van uw browser (Ctrl + J).

Installatiebestanden hebben meestal zo een naam: "MovaviProductNaamSetupC.exe".

Het is mogelijk dat u door Windows wordt gevraagd of u het bestand wilt opstarten en vervolgens of u toestemming wilt geven om wijzigingen aan uw computer aan te brengen.

U kunt alle downloads van onze website vertrouwen. Klik daarom beide keren op Uitvoeren of Ja of OK:

Volg daarna de volgende stappen om het programma te installeren:

1. Klik op Volgende op het eerste scherm

2. Accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op Volgende

3. Als u wordt gevraagd om Yandex Elements te installeren, kunt u het uitvinken en op Volgende klikken

4. Stel de installatiemap in en klik op Volgende

5. Stel de naam in voor de map in het Start menu en klik op Installeren

6. Wacht tot de installatie is voltooid

7. Kies extra opties indien gewenst en klik op Voltooien

Nadat de installatie is voltooid, kunt u het programma opstarten via een snelkoppeling op het bureaublad of via het menu Start > Alle programma's.