1) Er verschijnt een foutmelding dat alle actieve Movavi programma’s moeten worden afgesloten.

Zorgt u alstublieft ervoor dat er geen andere Movavi programma’s worden uitgevoerd.

Houdt u er rekening mee dat sommige Movavi programma’s ook op de achtergrond kunnen worden uitgevoerd, afhankelijk van uw instellingen . Bijvoorbeeld, is een Map Observeren actief in Movavi Video Converter, of bevindt de Scherm Recorder zich in de wachtmodus. Het wordt daarom aanbevolen om het Processen tabblad in Taakbeheer te controleren (druk op de sneltoetsen Ctrl + Shift + Esc of Ctrl + Alt + Del) en de ongewenste processen te beëindigen.

Het is vervolgens beter om uw pc opnieuw op te starten.

2) U kunt het installatiebestand niet vinden.

Het kan zijn dat de download nog niet voltooid is.

Druk op de sneltoetsen Ctrl + J om dit te controleren.

U kunt uw gedownloade bestanden ook in de map Downloads of Bibliotheek terugvinden.

Anders gebruikt u een andere webbrowser voor het downloaden.

U kunt ook uw licentiegegevens of onze downloads-pagina proberen te gebruiken.

3) Er verschijnt een foutmelding dat het installatiebestand beschadigd is.

Probeert u tijdelijk uw firewall en antivirusprogramma uit te schakelen. Download het installatiebestand vervolgens opnieuw.

U kunt installatiebestanden van alle programma's hier vinden.

4) Als er een NSIS-fout optreedt, raadpleegt u deze instructies.

5) De installatie wordt zonder problemen uitgevoerd, maar dan verschijnt een foutmelding dat er een DLL ontbreekt.

Dit soort fouten kan worden opgelost door de software opnieuw te installeren en de antivirussoftware tijdelijk uit te schakelen.

6) De installatie is geslaagd, maar het programma start niet op.

Leest u alstublieft dit artikel.