Voor Windows OS:

1) Probeer het programma opnieuw te installeren volgens deze instructie.

2) Werk de stuurprogramma's van uw videokaart bij zoals in deze How-To staat beschreven of gebruik het bestand OpenGL32.dll.

3) Neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen.

Voor MacOS:

1) Probeer het programma opnieuw te installeren volgens deze instructie.

2) Zorg ervoor dat uw machine voldoet aan de systeemvereisten die worden vermeld onderaan de bijbehorende productpagina op onze website.

3) Neem contact met ons op als het probleem zich blijft voordoen.