Zorg ervoor dat het bestand dat u converteert niet beschadigd is.

Probeer dit bestand van het begin tot het eind in het voorbeeldvenster van het programma af te spelen.

Als het helemaal goed wordt afgespeeld, probeer dan de uitvoermap en de uitvoerindeling te wijzigen.

U kunt proberen de alle actieve versnellingen uit te schakelen in het menu Instellingen - Voorkeuren - Versnelling.

Het wordt ook aanbevolen om te controleren of de stuurprogramma's van uw videokaart up-to-date zijn.