1) De resolutie van de uitvoervideo is onjuist.

De resolutie van een video is de grootte ervan in pixels, horizontaal en verticaal.

Het wordt meestal weergegeven als de breedte keer de hoogte: 1920x1080, of alleen de hoogte: 1080p.

Dit betekent dat de video 1920 pixels breed en 1080 pixels hoog is.

Hoe hoger de resolutie en hoe meer pixels een video bevat, hoe meer details deze kan behouden.

Als uw uitvoervideo slecht is, kan het zijn dat de resolutie verkeerd was geselecteerd.

Om de resolutie van het originele bestand te achterhalen, controleer de video-informatie naast het bestandsvoorbeeld.

Wanneer u de uitvoerresolutie kiest, selecteer dezelfde resolutie om de oorspronkelijke kwaliteit te behouden of kies een lagere resolutie om de bestandsgrootte te verkleinen.

Als u geen geschikte preset kunt vinden, kunt u de gewenste eigenschappen handmatig selecteren.

Klik op de tandwielknop naast het uitvoer-indeling vakje om de video- en audio-eigenschappen van de geselecteerde preset te wijzigen.

2) Als de uitvoerresolutie hetzelfde is als de invoer, controleer dan de bitrate geselecteerd voor het uitvoerbestand.

Bitrate is in feite de hoeveelheid informatie gebruikt om één seconde van een video (of audio) te coderen.

Hoe hoger de bitrate, hoe beter de kwaliteit en hoe groter het videobestand.

Houdt u alstublieft er rekening mee dat het niet mogelijk is om de kwaliteit boven het niveau van het invoerbestand te verhogen, u kunt maximaal dezelfde videokwaliteit behouden.

3) Soms tijdens de conversie wordt de video beïnvloed door de verouderde videokaart stuurprogramma's.

Volgt u alstublieft deze instructies om de stuurprogramma's bij te werken.

4) Controleer de geconverteerde bestandsweergave in het voorbeeldvenster van Movavi Video Converter.

Als uw geconverteerde  bestand goed wordt afgespeeld in Movavi Video Converter, overweeg dan om een andere mediaspeler te gebruiken of installeer het K-Lite codec pakket dat u zou helpen om uw video’s af te spelen met een speler van uw keuze.

5) Uw mediabestand is geconverteerd voor een apparaat, maar het ziet er niet goed uit op uw apparaat.

Controleer de specificaties in de handleiding van uw apparaat en probeer de voorinstelling op die manier aan te passen in Movavi Video Converter.