Controleer nogmaals of het bestand zich op uw apparaat bevindt.

Klik op deze link voor een volledige lijst met ondersteunde indelingen.

De bestanden uit een cloud of verkregen door een abonnement zijn niet zichtbaar in Movavi Clips.

Houd er rekening mee dat u maar één audiobestand kunt toevoegen en als uw audiotrack korter is dan de video kunt u er een lus van maken.

Het audiobewerkingsschema kan in een van de latere releases worden gewijzigd.