Uw gelicentieerde kopie van Movavi software bevat encoders en decoders die worden geleverd door externe fabrikanten en die geactiveerd moeten worden om juridische redenen. U ontvangt het programmabericht voor patentactivering wanneer u bestanden of projecten importeert of exporteert, de schermopnames start en video's stabiliseert.

Patentactivering is enkel voor gelicentieerde (geactiveerde) software vereist. Voor gratis proefversies is geen patentactivering vereist.

Houdt u er rekening mee dat het niet voltooien van de patentactivering kan het gebruik van de encoders in de nieuwste versies van Movavi producten negatief beïnvloeden.

De activering van de patenten is gratis en impliceert geen speciale achtergrondkennis.

Een internetverbinding is vereist voor het activeren van de codecs. Als het programma online was geactiveerd, wordt u voorgesteld om de patenten ook online te activeren.

Om alle codecs tegelijk te activeren, vinkt u het selectievakje "Andere codecs zonder vraag activeren" aan wanneer het venster met de activering verschijnt. Klik op 'Activeren' om de patentactivering te voltooien.

Activering van de patenten kan enkele minuten duren. Voor deze activering zijn geen persoonlijke gegevens vereist, alleen uw hardware-ID en uw activeringssleutel.

Let op: als u het vakje "Andere codecs zonder vraag activeren" uitvinkt, ontvangt u hetzelfde verzoek wanneer de nieuwe encoder of decoder moet worden ingeschakeld. Het zal verschijnen telkens wanneer u de codec probeert te gebruiken.

Als u geen internetverbinding hebt of als u de firewall gebruikt, wordt het activeringsproces herhaald totdat de internetverbinding tot stand is gebracht en de informatie naar de server is verzonden.

U mag deze codecs blijven gebruiken als u maar de activering niet weigert. Zodra de internetverbinding beschikbaar is op uw computer, ziet u de melding met betrekking tot de activeringsstatus.

Bij een foutmelding tijdens de activering van het patenten neemt u alstublieft contact met ons op en geeft u aan of u het product online of offline activeert.

Merk op dat de beschreven procedure enkel geldt voor Movavi software die in de herfst van 2016 en later werd uitgebracht.