Download Verzekeringsservice is een extra service die downloads in uw winkelwagen beschermt.

Met Download Verzekeringsservice kunt u de installatiebestanden van de gekochte software opnieuw downloaden binnen twee jaar vanaf de datum van aankoop.

U kunt uw programma's opnieuw downloaden als volgt:
- Ga naar de link in uw e-mail met de Download Verzekeringsservice
- Voer het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen en druk op "Verzenden"
- U ontvangt een e-mail met een download link en activeringssleutel voor uw product(en).

Opmerking: als u het niet nodig hebt, kunt u deze service uit uw winkelwagen verwijderen wanneer u uw aankoop doet.