Commercieel gebruik is enkel toegestaan voor gebruikers van de business versie van de Software.

Commercieel gebruik houdt elk gebruik van de Software in, inclusief vervatte materialen, bedoeld voor of gericht op commerciële profijten of financiële vergoedingen.

Versies van de Software bedoeld voor privégebruik en proefversies mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden, met slechts de volgende uitzondering: gebruik van om het even welke versie van de Software voor het maken van video’s voor monetisatie op YouTube of soortgelijke diensten is geen inbraak op deze overeenkomst zolang in de beschrijving van deze video’s een verwijzing bevat waaruit blijkt dat de video gemaakt werkt in de Software en de volgende link bevat https://www.movavi.com.

OPMERKING: los van het bovengaande wordt gebruik van de Software door overheidsinstellingen, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen niet beschouwd als commercieel.

Movavi biedt speciale tarieven aan voor onderwijsinstellingen. Om in aanmerking te komen voor de tarieven voor onderwijsinstellingen moet u het formulier op https://www.movavi.com/edu/ invullen en indienen.

Houdt u alstublieft er ook rekening mee dat om in aanmerking te komen voor de factuur als een bedrijf, raden wij u sterk aan het vakje 'Alleen aanvinken als u een bedrijf bent' aanvinken bij het afrekenen.

Vanwege de regelgeving van onze eCommerce partners, is het onmogelijk om de bestelinformatie van een particulier naar het bedrijf te wijzigen bij het uitgeven van een factuur.