Het onderstaande artikel is relevant voor Movavi Video Editor 11 en hoger, Movavi Video Suite 15 en hoger, Movavi Screen Capture Studio 7 en hoger (‘Video bewerken'), Movavi Slideshow Maker voor Windows besturingssysteem.

Dit soort fouten kan verschillende oorzaken hebben:

• encoder stopt met werken vanwege de onjuist functionerende stuurprogramma's

Probeert u de Intel en NVENC versnellingen uit te schakelen van de Video Editor: menu Instellingen - Voorkeuren - tabblad Versnelling.

• de bestandsnaam bevat de volgende symbolen     *  :  "  ' <  >  /  \   |  ?

Verwijdert u alstublieft dergelijke symbolen in de projectnaam.

• het gebrek aan vrije ruimte

Controleert u alstublieft de hoeveelheid vrije ruimte op uw harde schijf. Wijzig indien nodig de opslaglocatie.

• de drivers zijn verouderd

Controleert u alstublieft of de drivers van uw videokaart up-to-date zijn.

Als u 2 grafische kaarten hebt en de bovenstaande methoden hebben niet geholpen, probeert u alstublieft naar uw discrete videokaart te schakelen.

• houdt u er ook rekening mee dat alle bestanden gebruikt in uw project, moeten op hun originele locatie blijven zolang u aan uw project verder wilt werken.

Als de bestanden vanaf een externe schijf zijn toegevoegd en die schijf is verwijderd, zal het niet mogelijk zijn om de video op te slaan.

• als de codec-activering is afgewezen door de eindgebruiker, zal het niet mogelijk zijn om een video in bepaalde indelingen te exporteren.

• houd er rekening mee dat als er een stabilisatie is toegepast op uw video, kunnen de systeembronnen soms onvoldoende zijn om het uitvoerbestand te exporteren.

Daarom, als u een gestabiliseerde video hebt die u niet kan exporteren en de bovenstaande methoden hebben niet geholpen, probeer dan het allerlaatste videoframe in uw gestabiliseerde fragment weg te knippen.