Hoogstwaarschijnlijk heeft het te maken met de codec.

U kunt dit op 2 manieren oplossen:

1) Door de instellingen van het uitvoerbestand te wijzigen:

• Klik op de tandwielknop naast het uitvoer-indeling vakje om naar de instellingen van de uitvoerbestand preset te gaan. Selecteer hier het tabblad 'Audio'.
  • Selecteer MP3 audiocodec.
  • Druk op OK.
  • Probeer het videobestand opnieuw te converteren.

2) Door codecs te installeren waarmee uw video correct kan worden afgespeeld.

U kunt het K-Lite Codec Pack installeren om alle populaire mediacodecs op uw computer te krijgen.

U kunt ook een andere videospeler gebruiken die niet afhankelijk is van codecs die oorspronkelijk op uw computer zijn geïnstalleerd.

Voorbeelden van dergelijke spelers zijn GOM speler en VLC speler.