1. Zorg ervoor dat u de activeringssleutel correct hebt ingevoerd, zonder volgspaties.

Het is beter om de activeringssleutel te kopiƫren en plakken.

Verwijder geen streepjes in de sleutel.

2. Controleer nogmaals dat u het programma activeert dat u hebt gekocht.

Controleer dat de naam van het product op uw bureaublad dezelfde is als de naam in uw orderbevestiging.

Als u aarzelt, vraag hier uw kopie van de software aan.

3. Controleer de versie van het programma, zorg ervoor dat het de versie is die u hebt gekocht.

Als u niet zeker weet wat uw versie is, gebruik het Lostkey formulier.

4. Houd er rekening mee dat als u een proxy, VPN of een firewall gebruikt, dan wordt de offline (e-mail) activering aanbevolen.

5. Wanneer u het product offline in Windows of Mac besturingssysteem activeert, houd er dan rekening mee dat de activeringssleutel en de registratiesleutel twee verschillende sleutels zijn.

Plak de activeringscode in het veld 'Voer uw activeringscode in', klik op Offline activeren en plak uw registratiesleutel in het veld 'Voer uw registratiesleutel in'.

6. Als u uw licentiesleutel had vervangen, gebruik dan altijd de nieuwe activeringscode.

7. De licentie voor Movavi producten voor Mac is niet geldig voor gebruik in Windows, en andersom Windows licentie zal niet werken met Mac besturingssysteem.

Als u per ongeluk de licentie voor het verkeerde platform hebt gekocht, neemt u contact met ons op voor de vervanging van de licentie.