1. Probeer de stuurprogramma's van uw videokaart bij te werken  zoals het in dit artikel staat.

Houd er rekening mee dat u mogelijk uw pc opnieuw moet opstarten om de wijzigingen toe te passen.

2. Installeer het programma opnieuw met behulp van deze instructie.

3. Als het probleem blijft bestaan, neem contact met ons ondersteuningsteam op.

Ons ondersteuningsteam kan logbestanden opvragen om het probleem op te sporen.

Logbestanden bevatten de beschrijving van acties uitgevoerd door de software en de technische specificaties van uw computer (het processormodel, het videokaart model, de stuurprogrammaversie).

Een logbestand bevat geen identificerende informatie.