Bekijk de video op uw computer.

Controleer of het synchronisatieprobleem tijdens het converteren zelf verschijnt of pas nadat het is opgeslagen in een videobestand.

1) Als uw originele video synchroon loopt met audio in het voorbeeldvenster van het programma.

Schakel in Windows besturingssysteem Intel en / of NVIDIA hardware versnelling uit (indien ingeschakeld).

Als u Mac OS hebt, schakel de SuperSpeed-conversie uit via het programmamenu Instellingen - Voorkeuren – het tabblad Versnelling.

Anders, probeer een ander uitvoerformaat te selecteren of verander video- en audiocodecs in de geselecteerde formaatinstellingen.

Klik op de tandwielknop om toegang te krijgen tot de formaatinstellingen.

Selecteer verschillende codecs op het tabblad Video en het tabblad Audio.

Klik vervolgens op OK en bewaar het geconverteerde bestand opnieuw. Controleer video- en audiosynchronisatie in het resulterende videobestand.

Als desynchronisatie nog steeds optreedt na het wijzigen van het uitvoerformaat / het aanpassen van de programmavoorkeuren, neem dan contact met ons op zodat we het probleem verder kunnen onderzoeken.

2) Uw originele video begint te desynchroniseren in het voorbeeldvenster.

Als u een pc-gebruiker bent, kan het bijwerken van uw stuurprogramma's de prestaties van de software verbeteren.

Als u een Mac-gebruiker bent, probeer dan alle geopende applicaties af te sluiten.

Controleer of het probleem wordt herhaald in andere mediaspelers. Het kan zijn dat het bronbestand synchronisatieproblemen heeft.

Als het probleem zich niet bij een andere mediaspeler voordoet, raden we u aan contact met ons op te nemen en het probleem in zo veel mogelijk detail te beschrijven.